Demeter Márta

Lélekrajz 3D és színes workshop

Ezt a foglalkozást azoknak ajánlom, akik már elvégezték az alapozó foglalkozást és gyakorolják azóta is, beillesztve a mindennapokba, a Lélekrajzot.

Demeter Márta Lélekart

Lélekrajz 3D és színes workshop:

Ha már gyakorlod a Lélekrajzolást, feltűnhet egy idő után, hogy színezni szeretnéd, kontrasztosabbá tennéd, mélységet adnál a rajzodnak és teltséget a gömbölyded formáknak, szívesen használnál színeket is.

Arra bíztatlak, ha bensődben érzed a hívást – hogy igen, van ilyen vágyam, szeretném megtanulni vagy kipróbálni – akkor bátran csatlakozz a foglalkozáshoz. Olyan apró „trükköket” fogsz megtanulni, amellyel csodálatos, térbeli alkotásokat tudsz készíteni grafit segítségével vagy a színek pompázatos árnyalataival kiemelve alkotásaidat.

Ezen a foglalkozáson is a nyitottságot kérem tőled, engedd el minden negatív berögződésedet, amik pl. a rajzórán tapasztaltak miatt rögzültek be nálad! Hidd el, gyönyörűen visszatudod adni a „türkökkel”, amit mutatni szeretnél! Bátran mélyülj el benne és szárnyalj, alkoss!

Eszközként grafitceruzát, papírrudat, színesceruzát fogunk használni, természetesen a fekete tűfilc mellett. Az első foglalkozáson használt alapeszközöket hozd magaddal, a többit pedig nálam tudod beszerezni!

Legyetek részesei ennek a kiteljesítő élménynek, amellyel teltebbé tehetitek alkotásaitokat és színekkel is kifejezhetitek önmagatokat!

Amennyiben szeretnél részt venni a foglalkozáson, úgy érzed, hogy rád férne egy ilyen típusú összekapcsolódás magaddal, bátran jelentkezz a megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

Demeter Márta

dmarti811@gmail.com

0670 415 0859

A Lélekrajz mottója:

„Isten keze mindig vezeti azt, aki hittel halad előre az úton.”

Paulo Coelo: Brida

Soul Bridge - 2. helyezés

Tanulj lélekrajzot a 2018. évi nemzetközi Soul Bridge spirituális alkotó verseny 2. helyezett alkotójától!

Soul Bridge - közönségdíj

Tanulj lélekrajzot a 2018. évi nemzetközi Soul Bridge spirituális alkotó verseny közönségdíjas alkotójától!

Demeter Márta

dmarti811@gmail.com

06-70 415 0859

Következő időpontok:

Egyénileg egyeztetett időpontban.

Létszám: minimum 4 fő, maximum 6 fő

Időtartam: 5 óra

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem Központ, 1132 Budapest, Váci út 4. 2/5

A tanfolyam díja: 8500.-Ft

Kérlek hozd a saját alapfelszerelésedet, a már elindított Lélekrajz füzetedet, ha még van benne szabad hely. 😊 A színesceruzát ottani használatra kapod meg, az alkotás ideje alatt, de ha szeretnéd, meg is vásárolhatod, ára: 2.500 Ft. A satírozórúd a tiéd marad. Ha az alapeszközöd is hiányzik valami miatt, azt is betudod szerezni nálam 1.500 Ft-ért.

Eszközszükséglet a már megismert Lélekrajzhoz:

– A/5 méretű rajzfüzet, rajzlap minőségű lapokkal,

– S-es vagy 0,2; 0,3 fekete tűfilc,

– HB grafitceruza,

– faragó (hegyező).

A jól ismert eszközök mellett, még a következőket fogjuk használni a 3D és színes foglalkozáson: 😊

  • Satírozórúd
  • Színesceruza (14 szín, a színrózsa 12 színe+2szín)
  • és most a radír is jöhet. 😊

Szeretettel Várlak:
Demeter Márta

Jelentkezés a Lélekrajz workshopra

Rólam

Mindig is szerettem rajzolni, gyermekként is ez nyugtatott meg. Aztán felnőttként egy átélt krízishelyzetből vált kivezetőmmé a rajzolás. Nem volt tudatos a kezdés, de idővel azzá vált. A rajzfüzetek, eszközök mindenhol megtalálhatóak voltak a lakásban, utazáshoz becsomagoltam őket. Bármilyen élmény, behatás ért, vagy csak fáradt voltam, mindig segített megpihenni, kitisztítani a gondolataimat, papírra vetni az érzéseimet. …a rajz sokat adott, és ad a mai napig is…

Úgy érezem a lelkem, és az égiek üzennek ez által nekem…

A technika kidolgozására egyrészt Mária Thomas és Rick Roberts találmánya inspirált. Ez a Zentangle módszer. Róluk és a módszerükről a saját személyes oldalukon olvashattok. Az ő technikájukkal 2015-ben ismerkedtem meg. Másrészt korábban már hasonló típusú rajzokat készítettem magamtól, pedig akkor még nem ismertem az ő módszerüket. Azt tudtam, hogy valami olyan működik a rajzolás során, ami nagyon sokat ad számomra, lelkemből jön. Később, célul tűztem ki, hogy az ismereteimet megosszam másokkal is, hogy nekik is örömet adhasson ez a technika. Lélekrajznak neveztem el.

2013 nyarától „firkálgatok” , sokkal több ez, mint firka: egy szerelem, egy életstílus. Bátrabbá, önzetlenebbé tesz, segít, mint egy jó barát, ha fájdalmam van, ott van minden percben az életemben, örömet, boldogságot ad és én rajzolok, rajzolok és rajzolok…

A mindennapokban úgy használom a rajzolást, hogy van egy rajzfüzetem, amiben spontán, akármikor rajzolhatok. Belefér a táskámba, magammal vihetem bárhova és bármikor, illetve bárhol rajzolhatok, ahol éppen megszáll az ihlet. Én nem hagyok ki egy napot sem a rajzolásból.

Amennyiben megszólított a Lélekrajz megismerése, keress bátran és vegyél részt a workshopomon! Várlak szeretettel a foglalkozáson, hogy bátran indulhass el ezen a felfedező úton!

Szeretettel:

Márti

A Lélekrajzról…

A célja:

Hogy megtaláld a benned élő alkotót, belső gyermeket, lelket, kapcsolatot az égi irányítóddal, önvalóddal. Ez által felébreszti a kreatív gondolkodásodat, megnyugvást ad a hétköznapok dübörgő őrületében, lehetőséget biztosít arra, hogy kinyisd a képességeidet egy nagyobb világra. Az által, hogy kirajzolod a benned zajló érzéseket, gondolatokat, mind azt, ami a lelkedben munkálkodik egy békés, belső középpontba, relaxált állapotba kerülsz.

Amit ad:

Kapcsolat önmagaddal, örömérzés, belső megnyugvás érzés, flow élmény, magabiztosság, könnyebb helyzetkezelés. Fejleszti az intuíciódat, kreatív gondolkodásodat minden területen. Legyőződ a benned élő kritikust és az elvárásokat, a tökéletesség igényét más megvilágításba helyezi, valamint elgördíti az akadályokat az alkotás útjából. Könnyebben kapcsolódsz össze önmagaddal. Kinyitja azokat a csatornákat, amelyek eddig zárva voltak. Rájössz, hogy igen is tudsz rajzolni. Képesé válsz belefeledkezni a rajzolásba, intuíciód erősödik, jobban átlátsz helyzeteket, elindul a kreatív gondolkodás, könnyebben engedsz el vagy oldasz meg feladatokat, illetve problémákat, nehézségeket a mindennapokban.

Technika:

Firkálni fogunk , geometriai formákat, kacskarigós vonalakat, virágformákat, köröket, íves formákat, pontokat, vonalakat és ebből alakul ki a csoda, egy váratlan izgalmas alkotás, amit csak a végén látsz meg, mert előre tervezni nem fogunk, hagyjuk, hogy maguktól jöjjenek elő belőled a dolgok.

Ezzel a módszerrel bárhol alkothatsz, ahol van egy kis időd, lehetőséged és főleg egy szabad kezed.

Visszajelzések a Lélekrajz workshopokról:

„Szia Márti!
Elkészült az első lélek rajzom! Fogadd szeretettel! Nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél olyan kapukat megnyitni, amiktől nem is tudtam, hogy bennem vannak! ❤️🤗 Minden nap egy kicsit rajzoltam a tanfolyam óta. Sokkal nyugodtabb vagyok és duzzad bennem az alkotó vágy! Hálásan köszönöm a lehetőséget, várom a folytatást! 😍
— Ziegler Mónika

„Kedves Márti!  ❤️
Szeretném még egyszer kifejezni hálámat az iskolának, amiért folyamatosan azon dolgozik a Tanári kar, hogy a diákok számára színes, önismereti és önfejlesztő elfoglaltságokat kínáljanak. És végtelen Hálámat Neked, amiért ilyen hatalmas alázattal és szeretettel adtad át számunkra azt az értékes tudást, melyet évek alatt sajátítottál el, és fejlesztettél ennyire egyedivé.
Egy hihetetlen módszert adtál át, mely úgy érzem, az életem minden területén hasznossá fog válni. Nem csak a Bennem felbukkanó stressz és feszültség kidolgozásában lesz nagy hasznomra, hanem arra, hogy felvehessem a kapcsolatot, egy minőségi, szeretetteljes kapcsolatot, a művészet útján, a Belső gyermekemmel.
Minden szavadból áramlott a szeretet a tudás és alázat.
Érzem, hogy egy olyan eszközt adtál a kezembe, mely egész életemen át el fog kísérni.
Márti, köszönöm szépen!
Nem tudom kifejezni elégszer a hálámat!”
— Berczeli Cintia Mercédesz

… Péntek volt, 13a, nekem mindig szerencsés nap volt eddigi életemben 🍀

De most valamiért nagyon nehéz volt ez a nap számomra, mindaddig amíg a workshop elkezdődött. Kislányommal vettünk részt rajta. Fantasztikus élményt nyújtott, Márti személyisége, a hangulat, amit teremtett olyan nyugalmat árasztott és a rajzolás, soha nem hittem, hogy ennyit jelenthet egy ember lelkének, ha lerajzolja, ami benne lakozik. A 4 óra úgy telt el, hogy azt gondoltam még 4 óra is ugyanilyen gyorsan és harmonikusan telne el. Fantasztikus, hogy azok a formák, amiket Márti tanított nekünk mit hozhatnak ki egy rajzból. Nagyon kellemes élmény volt mindkettőnknek. Hihetetlenül megnyugodtam tőle. Csodálattal néztem kislányomat is, hogy milyen szépeket rajzolt. Köszönjük szépen Márti ezt az élményt! Nagyon várjuk a folytatást! 🙏❤

— G️rünvaldné Barabás Edina

„Kedves Márti!
Szeretném ismét megköszönni a csodás pár órát, amit együtt töltöttünk. Nagyon jól éreztem magam, és a gyönyörű rajzaidnak és a technikának köszönhetően sikerült bővítenem meditációs eszköztáramat.
Nagyon örülök, hogy megismerhettem ezt a fajta magunkban való elmélyülési módszert, és alkalmazom is azóta.
Annak külön örülök, hogy megismerhettelek, bízom benne, hogy szeptembertől többet találkozunk majd az iskolának is köszönhetően.”
— Conyers Mia

Lépj velem kapcsolatba

+36 70 415 0859

Hívj telefonon

info@lelekart.hu

Küldj Email-t

Küldj üzenetet

8 + 3 =

LélekArt művészet

Spirituális lélekfestészet.

Pólók, vászontáskák, festmények, workshopok.

Ha a lélek színeit keresed…

Kapcsolat

Email: info@lelekart.hu

Tel: +36 70 415 0859

 

lelekrajz-mini-foglalkozas

You have Successfully Subscribed!