Lélek Art termékek

Kézzel festett egyedi pólók, személyre szabott egyedi pólók, egyedi festmények, festmény nyomatok

Slider Item
Slider Item
Slider Item

Alkotások Lélekből – Léleknek…

Lélekrajz

Ha szeretnéd magadon viselni a lélek színeit, válogass kézzel festett egyedi pólóim között.

Lélekrajz

Lélekből - Léleknek. Csak Neked tervezem és festem meg személyes, egyedi pólódat...

Lélekrajz

Lélekart festmények keretezve, vagy kétféle nyomat verzióban. Alkotások Lélekből - Léleknek...

Lélekrajz

Lélekart személyes festmények, egyedileg a megrendelő igénye alapján. Alkotások Lélekből - Léleknek...

Miért készítem alkotásaimat? Mi a célom velük?

Amikor már egy ideje készítettem a rajzaimat, akkor úgy éreztem, hogy olyan szívesen viselném magamon, a ruháimon is ezeket a képeket, szívesen festek pólókra, táskákra, egyéb textilekre is.

Először a textilfilccel ismerkedtem meg, azzal kezdtem rajzolni a motívumokat és színezni az általam készített képeket, grafikákat. Nagyon boldoggá tett ez a folyamat, jó volt hordani magamon az alkotásaimat és ajándékba is szívesen adtam a műveimet. Aztán elvégeztem egy textilfestés tanfolyamot és megnyílt egy másik világ, egy másfajta eszközhasználat is, ami még intenzívebb színeket adott az alkotásaimnak. Olyan lett, mint egy kis festmény, amit vászon helyett pólóra festek. Öröm viselni ezeket a ruhadarabokat, feltölt energiával, pozitív érzelmekkel, támogat energetikailag, ha felveszem magamra őket. Így született meg bennem az a gondolat, hogy miért ne oszthatnám meg ezt a csodát egy nagyobb közönséggel annak érdekében, hogy mások számára is elérhető legyen ez az érzés.

Egész életemben az motivált, hogy segíthessek, támogathassam azt, aki hozzám fordul a gondjával. A „póló festményeimmel” is az a célom, hogy ezt a támogatást ilyen formán is megadhassam. Felvéve, magadon hordva a kedvenc motívumodat segít abban, hogy megemelje az energia szintedet, serkentse a gondolataidat, hozzájárul ahhoz, hogy az érzéseidet pozitívan élhesd meg, ez által add át magad az öröm, a boldogság kellemes érzésének, amivel egész napra egy emelkedett, jó állapotot tarthatsz fenn.

Hasonló képpen működnek a digitális nyomtatással előállított pólók és vászontáskák is, mert azokon szintén a saját alkotásaim, azok részletei vagy a kontúrrajzaim jelennek meg, választhatóan a már meglévő képeimből, alkotásaimból.

Kérdésed merült fel? – Lépj velem kapcsolatba

+36 70 415 0859

Hívj telefonon

info@lelekart.hu

Küldj Email-t

Küldj üzenetet

5 + 2 =

LélekArt művészet

Spirituális lélekfestészet.

Pólók, vászontáskák, festmények, workshopok.

Ha a lélek színeit keresed…

Kapcsolat

Email: info@lelekart.hu

Tel: +36 70 415 0859

 

lelekrajz-mini-foglalkozas

You have Successfully Subscribed!