Személyes festmény

Személyes festményeim neked szólnak, a belőled áramló segítő energiákat rajzolom meg, illetve állítok össze belőle egy olyan alkotást, amiben láthatod önmagadat…

Személyre szabott kézzel festett, egyedi festmény – Neked

A honlapomon látható tevékenységeim mellett készítek olyan festményeket is, amelyek személyesen neked szólnak, a belőled áramló segítő energiákat rajzolom meg, illetve állítok össze belőle egy olyan alkotást, amiben láthatod önmagadat, érzéseidet, vágyaidat, szeretetedet és még sok mást, ami táplóló energiájával hat rád.

Mire van szükség?

Annak érdekében, hogy elkészíthessem a hozzád kötődő képet, szükségem van a nevedre és egy fotóra tőled. Természetesen pár mondatot szóban is beszélünk, a részletek tisztázása, egyeztetése miatt, és azért, hogy feltehesd a kérdéseidet, valamint Te is meggyőződhess a megbízás komolyságáról, illetve valóságtartalmáról. Amennyiben ajándéknak szánod a képet, akkor elegendő számomra az ajándékozottról készült fotó, a neve és a születési adatai.

A technika:

Ráhangolódással készítem el a képet, relaxált, nyugodt állapotban, ahol Te vagy a középpontban, a Te energiáidra figyelek. Rád hangolódva születik meg az alkotás. Mialatt készítem a képedet, intuícióban érkezik mellé üzenet, amit leírok és átadok a képpel együtt. Tehát nem „csak” egy képet kapsz, hanem egy közvetítést is a lelkedből, égi tanítódtól, ami támogatást nyújthat számodra a jelen helyzetedben, segítheti továbbhaladásodat vagy megerősítheti azt, hogy jó úton haladsz.

A közös út:

Ha úgy érzed, hogy vágysz egy ilyen festményre/grafikára keress fel bátran, én nyitott vagyok a veled való közös munkára. Élvezd az egyediség gyönyörűségét!

személyre szabott póló
személyre szabott egyedi póló

Személyre szabott egyedi festmény ára:

Árak:

24 cm x 32 cm: 20.000.- Ft

30 cm x 40 cm: 30.000.- Ft

Hasznos információk:

Elkészítés ideje:

2 – 4 hét

Felhasznált anyagok:

Aquarelle papír 200g, művészfilcek, fekete tűfilc, aquarell festék

Visszajelzéseiteket köszönöm

„Nagyon szépen köszönöm a pólót és a leveled hozzá! Csodálatos! Olyan jó érzés volt viselni. Ahogy kibontottam, Boldi egyből megpuszilta és simogatta rajtam.”

— Andi

„Tökéletes! Élőben még szebb és még jobban megérinti a lelkem”

— Alexandra

Mit jelent nekem az alkotás?

Segít megnyugtatni, kiegyensúlyozni magam. Amikor elmélyülök a rajzolásban összekapcsolódom önmagammal, az önvalómmal.

Teljesen tökéletes, harmonikus, tiszta egységet élek meg. Nincs terheltség, nyugalom, béke állapot van, öröm érzés, olyan mintha egy csoda születne meg. Tisztán átlátok dolgokat, összefüggéseket, összhangba kerülök. Egy meditatív állapot, ami stabilan itt és a mostban tart. Felbukkannak bennem intuíciós meglátások, megpihen a szívem, az érzelmeim sem ingadoznak.

Az alkotás segít az intuícióm aktiválásában, erősíti a ráhangolódást, támogatja a rálátást, tisztábban hallani, meghallani a lényeget.

Kérdésed merült fel? – Lépj velem kapcsolatba

+36 70 415 0859

Hívj telefonon

info@lelekart.hu

Küldj Email-t

Küldj üzenetet

2 + 4 =

LélekArt művészet

Spirituális lélekfestészet.

Pólók, vászontáskák, festmények, workshopok.

Ha a lélek színeit keresed…

Kapcsolat

Email: info@lelekart.hu

Tel: +36 70 415 0859

 

lelekrajz-mini-foglalkozas

You have Successfully Subscribed!