Személyre szabott egyedi póló

Ez a személyes, egyedi festmény segíti energetikailag azt, akinek érkezik az üzenet, támogató, segítő energiája felvillanyozhatja, érezheti, hogy örömet, boldogságot ad…

Slider Item
Slider Item

Személyre szabott kézzel festett, egyedi póló – Neked

A személyre szóló, kézzel festett póló lehet az önmagadnak vásárolt meglepi vagy másnak adott ajándék. Ezek a pólók úgy készülnek, hogy amikor a felkérést megkapom szükségem van egy rövid egyeztetésre. Itt megbeszéljük, hogy kinek szeretnéd ezt a pólót.

Szükségem van egy fotóra és a személy teljes nevére, akinek ez az alkotás készül. Ez nem egy portré lesz, hanem egy személyre szóló energetika leképezése a pólóra festéssel.

Ez a struktúra segítő, támogató, üdítő szimbólumokat, színeket tartalmaz, amely az adott személynek tud támogatást nyújtani a mindennapokban.

Ráhangolódom arra, akinek a pólót készítem és ami energiaként érkezik hozzám, azt festem rá a pólóra.

Ez a festmény segíti energetikailag azt, akinek érkezik az „üzenet”, támogató, segítő energiája felvillanyozhatja, érezheti, hogy örömet, boldogságot ad.

Különleges ajándék lehet bármilyen alkalomra. Ajánlom figyelmedbe ezt a lehetőséget, keress bátran, ha úgy érzed, hogy ily módon ajándékoznád meg magad, családtagodat, barátodat vagy ismerősödet!

személyre szabott póló
személyre szabott egyedi póló

Személyre szabott egyedi póló ára:

9.400 Ft

Belső inspiráció által készítettem ezeket a „póló festményeket”. Lélekből Léleknek adom át az „üzeneteket”.

Még egy ugyan ilyen ábrával festett póló nem készül. Saját motívumvilágomat használom fel a képek alkotására az egyeztetés alapján.

Mosási útmutató

Az általad vásárolt póló kiváló minőségű, kézzel festett termék. A póló kifordítva vagy zsákban mosható. 30 °C-os kímélő gépi vagy kézi mosással marad tartós a „festmény”. A póló kifordítva, illetve kifordítás nélkül vasalópapíron vagy kendőn keresztül, 180 °C-os pamut programon, gőzölés nélkül vasalható. Előmosott, „beavatott” termék, ezáltal válik a póló anyaga festésre alkalmassá.

Visszajelzéseiteket köszönöm

„Nagyon szépen köszönöm a pólót és a leveled hozzá! Csodálatos! Olyan jó érzés volt viselni. Ahogy kibontottam, Boldi egyből megpuszilta és simogatta rajtam.”

— Andi

„Tökéletes! Élőben még szebb és még jobban megérinti a lelkem”

— Alexandra

Mit jelent nekem az alkotás?

Segít megnyugtatni, kiegyensúlyozni magam. Amikor elmélyülök a rajzolásban összekapcsolódom önmagammal, az önvalómmal.

Teljesen tökéletes, harmonikus, tiszta egységet élek meg. Nincs terheltség, nyugalom, béke állapot van, öröm érzés, olyan mintha egy csoda születne meg. Tisztán átlátok dolgokat, összefüggéseket, összhangba kerülök. Egy meditatív állapot, ami stabilan itt és a mostban tart. Felbukkannak bennem intuíciós meglátások, megpihen a szívem, az érzelmeim sem ingadoznak.

Az alkotás segít az intuícióm aktiválásában, erősíti a ráhangolódást, támogatja a rálátást, tisztábban hallani, meghallani a lényeget.

Kérdésed merült fel? – Lépj velem kapcsolatba

+36 70 415 0859

Hívj telefonon

info@lelekart.hu

Küldj Email-t

Küldj üzenetet

5 + 10 =

LélekArt művészet

Spirituális lélekfestészet.

Pólók, vászontáskák, festmények, workshopok.

Ha a lélek színeit keresed…

Kapcsolat

Email: info@lelekart.hu

Tel: +36 70 415 0859

 

lelekrajz-mini-foglalkozas

You have Successfully Subscribed!