Demeter Márta

Lélekrajz workshop

Szeretettel hívlak a Lélekrajz workshopomra. Szeretném megismertetni veled a Lélekrajzot és azt, amit adhat az életedbe.

Demeter Márta Lélekart

Készítsd el te is lelked rajzát

Ahhoz, hogy részt vegyél a workshopon, nincs szükséged rajztudásra vagy bármilyen kreatív művészi előképzettségre!

Ezzel a technikával érezni fogod, hogy milyen vonalat húzz vagy éppen milyen köröket szeretnél rajzolni. Elég, ha csak arra gondolsz, hogy időnként firkálunk a papír szélére telefonálás közben vagy beszélgetés során, esetleg óra alatt. Legtöbbször nemcsak azért, mert unatkozunk, hanem mert nem tudjuk megállítani a gondolatainkat.

A firkálás, a firkarajzolás abban segít, hogy lecsendesedj, megszabadulj terhektől. Nem kell megtervezned az alkotásodat, csak hagyni kell, hogy a belsőd inspiráljon, geometriai formák, virág formák vagy vonalak, hullámvonalak, kacskaringók formájában. És a végén összeáll egy gyönyörű alkotás, amelytől boldoggá, kiegyensúlyozottá válsz, megtapasztalva a flow élményt.

Amennyiben szeretnél részt venni a foglalkozáson, úgy érzed, hogy rád férne egy ilyen típusú összekapcsolódás magaddal, bátran jelentkezz a megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

Demeter Márta

dmarti811@gmail.com

0670 415 0859

A Lélekrajz mottója:

„Isten keze mindig vezeti azt, aki hittel halad előre az úton.”

Paulo Coelo: Brida

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Program menete, tervezete

Egy bemelegítéssel, ráhangolódással kezdjük el a programot, hogy ellazuljunk, megnyíljon agyunk, szívünk ennek a folyamatnak, technikának.

Aztán belevágunk a formák megismerésébe.

Három alkotást fogunk elkészíteni.

Három különböző mintacsoporttal ismerkedünk meg. Gyakoroljuk, rajzoljuk őket, amik segítséget adnak a saját önálló rajzod elkészítéséhez, átbeszéljük, amit a feladat megalkotásukról tudni kell.

És belevágunk a feladatba:

Relaxációval hangolódunk rá a saját alkotások elkészítésére. Ne ijedj meg akkor sem, ha nem szoktál, esetleg úgy érzed, hogy nem tudsz relaxálni vagy meditálni! Amikor már egyedül készíted el a rajzaidat elegendő lesz az is, ha az alkotási szándék benned van. Leülsz a füzeted elé és rövid időn belül megindul az alkotás. Bárhol tartózkodhatsz, akár otthon, a természetben, egy jó séta vagy kirándulás közben is képes leszel rajzolni. Elég lesz egy kis befelé figyelés és már indul is a mű elkészítése. Képes leszel a legzajosabb helyen is rajzolni, összpontosítani a kép megszületésére.

Soul Bridge - 2. helyezés

Tanulj lélekrajzot a 2018. évi nemzetközi Soul Bridge spirituális alkotó verseny 2. helyezett alkotójától!

Soul Bridge - közönségdíj

Tanulj lélekrajzot a 2018. évi nemzetközi Soul Bridge spirituális alkotó verseny közönségdíjas alkotójától!

Demeter Márta

dmarti811@gmail.com

06-70 415 0859

Következő időpontok:

2022. október 21. 16:30 – 20:30

Létszám: minimum 4 fő, maximum 6 fő

Időtartam: 4 óra

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem Központ, 1132 Budapest, Váci út 4. 2/5

A tanfolyam díja: 7500.-Ft + a rajzeszközök, amely a helyszínen megvásárolhatók nálam, ára: 1500 Ft. Természetesen hozhatod a saját felszerelésedet is.

Eszköz szükséglet az alapfoglalkozáshoz:
– A/5 méretű rajzfüzet, rajzlap minőségű lapokkal,
– S-es vagy 0,2; 0,3 fekete tűfilc,
– HB grafitceruza,
– faragó (hegyező).

Az alapfoglalkozásra épülő további terveim:
– egy 3D-s színes foglalkozás: haladó motívumok, 3D hatás, árnyékolás grafittal, színekkel (4-5 óra)
– tematikus gyakorló foglalkozások a technika gyakorlásához, fejlesztéséhez, inspirálásához (2-3 óra)

Szeretettel Várlak:
Demeter Márta

Jelentkezés a Lélekrajz workshopra

Rólam

Mindig is szerettem rajzolni, gyermekként is ez nyugtatott meg. Aztán felnőttként egy átélt krízishelyzetből vált kivezetőmmé a rajzolás. Nem volt tudatos a kezdés, de idővel azzá vált. A rajzfüzetek, eszközök mindenhol megtalálhatóak voltak a lakásban, utazáshoz becsomagoltam őket. Bármilyen élmény, behatás ért, vagy csak fáradt voltam, mindig segített megpihenni, kitisztítani a gondolataimat, papírra vetni az érzéseimet. …a rajz sokat adott, és ad a mai napig is…

Úgy érezem a lelkem, és az égiek üzennek ez által nekem…

A technika kidolgozására egyrészt Mária Thomas és Rick Roberts találmánya inspirált. Ez a Zentangle módszer. Róluk és a módszerükről a saját személyes oldalukon olvashattok. Az ő technikájukkal 2015-ben ismerkedtem meg. Másrészt korábban már hasonló típusú rajzokat készítettem magamtól, pedig akkor még nem ismertem az ő módszerüket. Azt tudtam, hogy valami olyan működik a rajzolás során, ami nagyon sokat ad számomra, lelkemből jön. Később, célul tűztem ki, hogy az ismereteimet megosszam másokkal is, hogy nekik is örömet adhasson ez a technika. Lélekrajznak neveztem el.

2013 nyarától „firkálgatok” , sokkal több ez, mint firka: egy szerelem, egy életstílus. Bátrabbá, önzetlenebbé tesz, segít, mint egy jó barát, ha fájdalmam van, ott van minden percben az életemben, örömet, boldogságot ad és én rajzolok, rajzolok és rajzolok…

A mindennapokban úgy használom a rajzolást, hogy van egy rajzfüzetem, amiben spontán, akármikor rajzolhatok. Belefér a táskámba, magammal vihetem bárhova és bármikor, illetve bárhol rajzolhatok, ahol éppen megszáll az ihlet. Én nem hagyok ki egy napot sem a rajzolásból.

Amennyiben megszólított a Lélekrajz megismerése, keress bátran és vegyél részt a workshopomon! Várlak szeretettel a foglalkozáson, hogy bátran indulhass el ezen a felfedező úton!

Szeretettel:

Márti

A Lélekrajzról…

A célja:

Hogy megtaláld a benned élő alkotót, belső gyermeket, lelket, kapcsolatot az égi irányítóddal, önvalóddal. Ez által felébreszti a kreatív gondolkodásodat, megnyugvást ad a hétköznapok dübörgő őrületében, lehetőséget biztosít arra, hogy kinyisd a képességeidet egy nagyobb világra. Az által, hogy kirajzolod a benned zajló érzéseket, gondolatokat, mind azt, ami a lelkedben munkálkodik egy békés, belső középpontba, relaxált állapotba kerülsz.

Amit ad:

Kapcsolat önmagaddal, örömérzés, belső megnyugvás érzés, flow élmény, magabiztosság, könnyebb helyzetkezelés. Fejleszti az intuíciódat, kreatív gondolkodásodat minden területen. Legyőződ a benned élő kritikust és az elvárásokat, a tökéletesség igényét más megvilágításba helyezi, valamint elgördíti az akadályokat az alkotás útjából. Könnyebben kapcsolódsz össze önmagaddal. Kinyitja azokat a csatornákat, amelyek eddig zárva voltak. Rájössz, hogy igen is tudsz rajzolni. Képesé válsz belefeledkezni a rajzolásba, intuíciód erősödik, jobban átlátsz helyzeteket, elindul a kreatív gondolkodás, könnyebben engedsz el vagy oldasz meg feladatokat, illetve problémákat, nehézségeket a mindennapokban.

Technika:

Firkálni fogunk , geometriai formákat, kacskarigós vonalakat, virágformákat, köröket, íves formákat, pontokat, vonalakat és ebből alakul ki a csoda, egy váratlan izgalmas alkotás, amit csak a végén látsz meg, mert előre tervezni nem fogunk, hagyjuk, hogy maguktól jöjjenek elő belőled a dolgok.

Ezzel a módszerrel bárhol alkothatsz, ahol van egy kis időd, lehetőséged és főleg egy szabad kezed.

Visszajelzések a Lélekrajz workshopról:

“Szia Márti!
Elkészült az első lélek rajzom! Fogadd szeretettel! Nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél olyan kapukat megnyitni, amiktől nem is tudtam, hogy bennem vannak! ❤️🤗 Minden nap egy kicsit rajzoltam a tanfolyam óta. Sokkal nyugodtabb vagyok és duzzad bennem az alkotó vágy! Hálásan köszönöm a lehetőséget, várom a folytatást! 😍
— Ziegler Mónika

“Kedves Márti!  ❤️
Szeretném még egyszer kifejezni hálámat az iskolának, amiért folyamatosan azon dolgozik a Tanári kar, hogy a diákok számára színes, önismereti és önfejlesztő elfoglaltságokat kínáljanak. És végtelen Hálámat Neked, amiért ilyen hatalmas alázattal és szeretettel adtad át számunkra azt az értékes tudást, melyet évek alatt sajátítottál el, és fejlesztettél ennyire egyedivé.
Egy hihetetlen módszert adtál át, mely úgy érzem, az életem minden területén hasznossá fog válni. Nem csak a Bennem felbukkanó stressz és feszültség kidolgozásában lesz nagy hasznomra, hanem arra, hogy felvehessem a kapcsolatot, egy minőségi, szeretetteljes kapcsolatot, a művészet útján, a Belső gyermekemmel.
Minden szavadból áramlott a szeretet a tudás és alázat.
Érzem, hogy egy olyan eszközt adtál a kezembe, mely egész életemen át el fog kísérni.
Márti, köszönöm szépen!
Nem tudom kifejezni elégszer a hálámat!”
— Berczeli Cintia Mercédesz

… Péntek volt, 13a, nekem mindig szerencsés nap volt eddigi életemben 🍀

De most valamiért nagyon nehéz volt ez a nap számomra, mindaddig amíg a workshop elkezdődött. Kislányommal vettünk részt rajta. Fantasztikus élményt nyújtott, Márti személyisége, a hangulat, amit teremtett olyan nyugalmat árasztott és a rajzolás, soha nem hittem, hogy ennyit jelenthet egy ember lelkének, ha lerajzolja, ami benne lakozik. A 4 óra úgy telt el, hogy azt gondoltam még 4 óra is ugyanilyen gyorsan és harmonikusan telne el. Fantasztikus, hogy azok a formák, amiket Márti tanított nekünk mit hozhatnak ki egy rajzból. Nagyon kellemes élmény volt mindkettőnknek. Hihetetlenül megnyugodtam tőle. Csodálattal néztem kislányomat is, hogy milyen szépeket rajzolt. Köszönjük szépen Márti ezt az élményt! Nagyon várjuk a folytatást! 🙏❤

— G️rünvaldné Barabás Edina

“Kedves Márti!
Szeretném ismét megköszönni a csodás pár órát, amit együtt töltöttünk. Nagyon jól éreztem magam, és a gyönyörű rajzaidnak és a technikának köszönhetően sikerült bővítenem meditációs eszköztáramat.
Nagyon örülök, hogy megismerhettem ezt a fajta magunkban való elmélyülési módszert, és alkalmazom is azóta.
Annak külön örülök, hogy megismerhettelek, bízom benne, hogy szeptembertől többet találkozunk majd az iskolának is köszönhetően.”
— Conyers Mia

Lépj velem kapcsolatba

+36 70 415 0859

Hívj telefonon

info@lelekart.hu

Küldj Email-t

Küldj üzenetet

14 + 15 =

LélekArt művészet

Spirituális lélekfestészet.

Pólók, vászontáskák, festmények, workshopok.

Ha a lélek színeit keresed…

Kapcsolat

Email: info@lelekart.hu

Tel: +36 70 415 0859

1048 Budapest Külső Szilágyi út 12. 

Nyitvatartás

H - P: 9:00 - 18:00

SZ: - V: Zárva

lelekrajz-mini-foglalkozas

You have Successfully Subscribed!