Belső virágzás

Kézzel festett, egyedi póló. Belső inspiráció által készítettem ezt a „póló festményt”. Lélekből Léleknek adom át az „üzeneteket”.

lélekart póló1

Belső virágzás

Lélekrajz

Belső virágzás

Ebben a képben benne van minden, ami öröm, szeretet, békesség, mint amikor a pillangó a szárnyait meglebbenti...

Ebben a képben benne van minden, ami öröm, szeretet, békesség. Egy kiteljesedés élménye, amikor megélek egy könnyed légies pillanatot, mint amikor a pillangó a szárnyait meglebbenti és öröm táncot lejt virágról virágra szállva, tudva azt, hogy az élet csodálatosan szép.

Belső inspiráció által készítettem ezt a „póló festményt”. Lélekből Léleknek adom át az „üzeneteket”.

Még egy ugyan ilyen ábrával festett póló nem készült. Saját motívumvilágomat használom fel a képek alkotására.

Belső virágzás egyedi póló ára:

9.400 Ft

Megrendelés

1 + 7 =

A festés textilfestékkel készült. A póló előmosott vagyis „beavatott”, mert így válik alkalmassá a festésre. 30 C°-on kímélő gépi vagy kézi mosással kifordítva, fehérítő nélkül mosható. Ugyan így kifordítva vagy vasalókendő alatt, pamut programon vasalható.

Amennyiben megszólított a kép energiája, keress bátran, hogy a tiéd legyen!

Fruit of the Loom, V-nyakú karcsúsított női póló, S-méret, 100% pamut.

Kézzel festett, egyedi pólók

Amikor már egy ideje készítettem a rajzaimat, akkor úgy éreztem, hogy olyan szívesen viselném magamon, a ruháimon is ezeket a képeket, szívesen festenék pólókra, táskákra, egyéb textilekre is.

Először a textilfilccel ismerkedtem meg, azzal kezdtem rajzolni a motívumokat és színezni az általam készített képeket, grafikákat. Nagyon boldoggá tett ez a folyamat, jó volt hordani magamon az alkotásaimat és ajándékba is szívesen adtam a műveimet. Aztán elvégeztem egy textilfestés tanfolyamot és megnyílt egy másik világ, egy másfajta eszközhasználat is, ami még intenzívebb színeket adott az alkotásaimnak. Olyan lett, mint egy kis festmény, amit vászon helyett pólóra festek. Öröm viselni ezeket a ruhadarabokat, feltölt energiával, pozitív érzelmekkel, támogat energetikailag, ha felveszem magamra őket. Így született meg bennem az a gondolat, hogy miért ne oszthatnám meg ezt a csodát egy nagyobb közönséggel annak érdekében, hogy mások számára is elérhető legyen ez az érzés.

Egész életemben az motivált, hogy segíthessek, támogathassam azt, aki hozzám fordul a gondjával. A „póló festményeimmel” is az a célom, hogy ezt a támogatást ilyen formán is megadhassam. Felvéve, magadon hordva a kedvenc motívumodat segít abban, hogy megemelje az energia szintedet, serkentse a gondolataidat, hozzájárul ahhoz, hogy az érzéseidet pozitívan élhesd meg, ez által add át magad az öröm, a boldogság kellemes érzésének, amivel egész napra egy emelkedett, jó állapotot tarthatsz fenn.

Tudom, ezek az alkotások mások, mint az átlag megvásárolható festett pólók, de nem is az a célom, hogy átlagos legyen, hanem az a célom, hogy jobbá tegyem vele annak napját, aki ezt a művemet magán viseli.

Akit megszólít a szabadon festett egyedi pólóm az számára azt az üzenetet, energiát hordozza, amire szüksége van a mindennapokban vagy épp egy élethelyzetben, illetve egy válságos nehéz időszakban.

Figyeld meg, hogy melyik az a festésem, amelyik a leginkább megmozdít, amelyik üzenetet hordoz a számodra, amivel azonosulni tudsz. Ráhangolódva válassz a műveimből, mert így biztosan azt találod meg, ami elkísér, átsegít azon az életszakaszon, amin éppen jársz, hátad mögött hagyva a régit, és egy új világ felé haladva felfedezni az utad.

Kérdésed merült fel? – Lépj velem kapcsolatba

+36-70-776-8118

Hívj telefonon

info@lelekart.hu

Küldj Email-t

Küldj üzenetet

LélekArt művészet

Spirituális lélekfestészet.

Pólók, vászontáskák, festmények, workshopok.

Ha a lélek színeit keresed…

Kapcsolat

Email: info@lelekart.hu

Tel: +36 70 415 0859

1048 Budapest Külső Szilágyi út 12. 

Nyitvatartás

H - P: 9:00 - 18:00

SZ: - V: Zárva

lelekrajz-mini-foglalkozas

You have Successfully Subscribed!