Van úgy, hogy nem azért rajzolok, hogy abból egy nagy alkotás – kép szülessen, hanem azért, hogy megnyissam magam, elcsendesedjek, kiárasszam a szívemben, lelkemben, gondolataimban zajló dolgokat. Tudom, hogy a mindennapi események folyama jelenik meg ezekben a firkálásokban. Hol jól vagyok azt rajzolom meg, hol valami megvisel vagy nyomaszt, akkor azt. Legyen bármi is az indok, ha firkálgatni támad kedvem a papírra.

Most erről lesz szó ebben az írásomban.

Biztatni szeretnélek, hogy ne csak akkor kezdj el rajzolni, amikor ott az ihlett és szinte átlök a lelked egy másik dimenzióba és árasztod, öntöd magadból a formákat, színeket, hanem akkor is, amikor csak úgy együtt lennél magaddal. És rajzolj akkor is, amikor semmi kedved rajzolni, mert a rajzzal összehangolod a két agyféltekédet és egyszer csak azt veszed észre, hogy belefeledkezve a gondolataidba egymás után húzod a vonalakat, kacskaringókat.  

Aki már ír vagy írt naplót az érti mire is gondolok. 😊 Amikor így rajzolunk, firkálgatunk, vagyis napló formájában kivezetjük magunkból azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek a nap folyamán megkeletkeztek bennünk, segítik az áthangolódásunkat, felhangolnak minket egy tisztább, tudatosabb csatornánkra, pozitív érzésre, gondolati energiára. Ezzel teljesebbé téve aznapi megélésünket, tapasztalásunkat, szabadabbá téve szívünket, lelkünket, gondolatainkat. Ha hív téged ez a naplózás, keress egy olyan füzetet (pl. A5 méretben), ami akár a kézitáskádban is elfér néhány eszköz társaságában, és amikor időd van rajzolgass, még akkor is, ha fáradt vagy, mert így vagy úgy, de helyére billen az aznap átélt történések folyamata. Válj naplód rajzolójává!

A facebook oldalamon https://www.facebook.com/demetermarta.lelekhang , az AlkotásOm címek alatt, találhatóak meg azok a képeim, a hozzájuk írt gondolataimmal, amik az én naplózásaim. Ilyenkor csak rajzolgatok, felemelem ezzel rezgéseimet, érzéseimet és gondolataimat azokra a magasságokra, ahol még esetleg nem tartok vagy jobban szeretném látni a dolgokat, vagy csak úgy kikívánkozik egy – egy vonal belőlem. Sőt ilyenkor, időnként még írok is gondolatokat hozzá vagy megjelenik bennem valakitől egy idézet. Ez segíti fejlődésemet, kibontakozásomat, önismeretemet, ha ezt a folyamatos naplóvezetést megadom magamnak, a mindennapokban.

Inspirálni szeretnélek arra, hogy legyen egy ilyen eszközöd, ha érdekel ez a fajta foglalkozás, mit a Lélekrajzolás https://www.lelekart.hu/lelekrajz-workshop/ , hogy ezzel megold a mindennapjaidban megjelenő történéseket. Legyen az jó vagy rossz, kezd el megvilágítani tudatosan érzéseidet, gondolataidat, azzal, ahogy kirajzolod magadból, ami benned van és összekapcsolódsz a lelkeddel.

Vezetsz-e naplót?

Neked milyen a naplód?

Hív ez a fajta inspiráció téged is?

Szívesen vezetnél rajzosnaplót?

Vágj bele és legyen társad a mindennapokban!

 

Szeretettel:

Márti

A képek saját forrásból és a Pixabay oldalról származnak.

Érdekel a spirituális alkotás?

Szeretnél Te is megismerkedni a lélekrajz csodálatos világával vagy elsőként értesülnél legújabb festményeimről, alkotásaimról?

Csatlakozz hozzánk, legyél te is a Lélekart közösség tagja:

lelekrajz-mini-foglalkozas

You have Successfully Subscribed!