„Megtanultam, hogy a valódi alkotó saját belső Énem, a Shakti…

Tenni vágyásunk a bennünk élő Isten általunk szóló szava.”

                                                                                                               (Michelle Shea)

 

Sokat elmélkedtem magamban mostanában, hogy mi is az intuíció? Miért nem tudok hozzáférni időnként, amikor elönt a kétség, a félelem, az aggódás az életemben?

Az intuíció egy gyönyörű együttlét, egy ősi minőség, amit hordoz a lelkünk vagy részünk, amellyel egyek vagyunk a Nagy Univerzális Közösségben.

Az intuíció a tudatunk egy magasabb minősége, ami kisegít a bajból, átsegít nehézségeken vagy lehet, megmutat olyan utakat az életünkben, amellyel nem is számoltunk. Alkotásra sarkall minket, mint Isten, aki maga teremtette ezt a világot. Amikor meditálunk, akkor is vele vagyunk és érezzük az összekapcsolódást. Amikor sötét, komor napok jönnek és várjuk, hogy visszatérjünk ebbe a csodálatos állapotba, akkor mi is az, ami fogva tart bennünket? Sokunkban lehet kérdés ez…és igen a könnyedség, a fesztelenség, ami kiterjed az intuíció által a lelkünkben, testünkben és egyé válunk alkotó énünkkel egy nagy isteni közösségben.

Tudatosan választunk olykor nehézséget az életünkben, hogy megérezzük a hiányát? Vagy csak akadályoztatva vagyunk?

Mi az, amivel igazán szabaddá tudjuk tenni gondolatunkat, hogyan oldjuk fel magunkat? Esetleg alkotással vagy egy könnyed, jó filmmel? Mivel tisztul meg elménk, mikor ordít belőle a feszültség? Ezek, és még számos hasonló kérdés foglalkoztatott az elmúlt időszakban. De a legkönnyebb, ha csak vagyok, megengedem magamnak, hogy ne agyaljak, nem olvasok, hanem megnézek egy szórakoztató filmet, festek, egyszerűen kinyitom a rajzfüzetemet és vonalakat húzok benne. Csendes alkotó percek ezek, amikor csak létezni szeretnék és nem eldöntendő kérdésekre válaszolni vagy töprengeni, csak lenni és létezni.

Milyen az, amikor te alkotsz, hogy tudsz elcsendesedni, akarsz-e elcsendesedni? Neked is van ilyen vágyad? Csak lenni és hallgatni a csendet, amelyben szíved halk dobogását is érzed?

Legyen hű barátod a képzeleted és a lelked, engedd meg az intuíciónak, hogy belépjen az életedbe, leld örömöd benne, hallgass rá, törekedj együtt működni vele, mert csodálatos, amit ő ihlet és ha bátran megéled mindazt, amit sugall neked többre viszed az életben! Teremtesz, létezel, élsz és igaz valóságoddal együttműködve folytatod teendőidet, szellemi ösvényedet.

Az én „könnyed” filmem, ami nem egészen az, de engem felszabadított, az az „Egy kis mennyország” című film. Az mindenkinél más, hogy éppen mivel kapcsolja ki azt a nehéz funkciót magába, ami letiltja a kapcsolatot az intuitív oldalával. És még több Lélekrajz a végtelenbe és tovább… 😊

A Lelkem üzen és én alkotok, mert az alkotás, a lelki műalkotás egy finom tudati hullám, ami megcsillan földi világomban, és útjára indítja önmagát.

Varázslat, amely a tudat átsugárzott formája, amelyben újra és újra megcsillan az a tudás, amit oda bezártam. ❤️

Szeretettel:

Márti

A képek saját képeim, illetve a https://pixabay.com/hu/ oldalról valók.

Érdekel a spirituális alkotás?

Szeretnél Te is megismerkedni a lélekrajz csodálatos világával vagy elsőként értesülnél legújabb festményeimről, alkotásaimról?

Csatlakozz hozzánk, legyél te is a Lélekart közösség tagja:

lelekrajz-mini-foglalkozas

You have Successfully Subscribed!